GAME FACTORY PROJEMİZİN BAŞARISI

Okul Müdür Yardımcımız Özgür AKCAN ve okulumuz 4-C sınıfı öğrencilerinin birlikte yürüttüğü Game Factory (Oyun Fabrikası) Projesi, Ulusal Kalite Etiketi Ödülü ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü olmak üzere iki adet etiket ödülü almıştır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

16.01.2024 66

Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dil becerilerinin artırılması amacıyla yürütülen eTwinning faaliyeti kapsamında gerçekleştirilen projeler, ulusal çapta "Ulusal Kalite Etiketi", Avrupa çapında ise "Avrupa Kalite Etiketi" ile ödüllendirilmektedir. Ayrıca "eTwinning Okulu" uygulaması kapsamında tüm kriterleri yerine getirip başvurusu kabul edilen okullara "eTwinning Okulu" unvanı verilmektedir.

Okul Müdür Yardımcımız Özgür AKCAN ve okulumuz 4-C sınıfı öğrencilerinin birlikte yürüttüğü Game Factory (Oyun Fabrikası) Projesi Ulusal Kalite Etiketi Ödülü ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü almıştır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.